Karel Jonker

Als commercieel directeur weet Karel als geen ander waar de kansen voor Vegro liggen en waar we in de toekomst op moeten focussen. Karel geeft een terugblik over 2018, welke projecten hebben we afgerond en welke successen zijn behaald. Welke onderdelen verdienen nog extra aandacht? Daarnaast neemt Karel je mee naar de toekomst van Vegro. Waar staan we voor en hoe ziet Vegro er over 10 jaar uit? Wat zijn te verwachten ontwikkelingen en hoe kunnen we dit in de praktijk inzetten? Een inspirerende bijeenkomst welke voor iedere medewerker van Vegro interessant en nuttig is.

René Kamerbeek

Heb jij altijd al eens met René in een bootje willen varen? Je eigen zienswijze willen delen of vragen willen stellen aan René? Stap in en vaar een stukje mee.

René Kamerbeek, eigenaar van Vegro, kan je alles vertellen over het ontstaan van Vegro, over de strategie, samenwerkingen met andere partijen en gemaakte keuzes. Ondanks dat René’s deur altijd open staat, zijn er misschien allerlei redenen waarom jij je vraag nog niet hebt kunnen stellen. Maak gebruik van de mogelijkheid en vraag René Kamerbeek het hemd van het lijf in de tien minuten die jij op dit Vegro Festival met hem kunt hebben.

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas wordt op 24-jarige leeftijd zonder bewijs of onderzoek onterecht in Marokko veroordeeld tot tien jaar celstraf. Tijdens deze lezing vertelt Joseph hoe hij is opgegroeid in het Brabantse dorp Raamsdonksveer en zich ontwikkelde tot succesvol IT-ingenieur. Totdat zijn leven in 2004 een bizarre wending aanneemt. Na een kwestie van ‘op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd’ belandt Joseph in de gevangenis. Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap. Toch bouwt Joseph bijzondere vriendschappen op, wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door zijn moeder en vindt hij een manier om in een situatie waarin hij slachtoffer is, zelf het heft in handen te nemen en van meerwaarde te zijn in de gevangenis en daarbuiten.

Oubelkas is auteur van de boeken 400 brieven van mijn moeder en Gezondheid, Liefde, Vrijheid.

Maria Douw | Leefstijl academie

Mindfullness 

Mindfull of Mind full? Hoe is dat bij jou? In deze workshop leer je effectiever omgaan met stressvolle situaties. Je gaat op zoek naar een betere balans in je leven en meer kan genieten van het dagelijks leven.Door korte mindfulness oefeningen leer je wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen Daarnaast zal je ontdekken dat mindfulness een praktische manier is om meer bewustzijn in je leven te creëren waarbij de beide voeten op de grond blijven.

Judith Manshanden

Verbondenheid en energie in onze businessmodellen

Vegro is opgericht vanuit het idee ‘zieken mensen kunnen niet wachten’, in de tegenwoordige tijd is dit vertaald naar ‘het leveren van de gewenste kwaliteit van leven voor vandaag en morgen’. Een mooi startpunt, waarbij we op zoek zijn naar verbondenheid met onze klant en collega’s om te zorgen voor optimale dienstverlening. Judith Manshanden neemt je mee in de verschillen tussen traditionele organisatievoering en de verbonden organisatie. Waarbij traditionele organisaties veelal winst gedreven zijn, er sprake is van competitie, hiërarchie en wantrouwen. Hoe kan je dit omzetten naar een verbonden organisatie, waarbij iedereen werkt vanuit vertrouwen naar een gezamenlijke bedoeling. Hoe kan je zorgen dat je gezamenlijk met de maatschappij de markt bedient, waarbij het DNA en de bedoeling van onze organisatie tot zijn recht komt

Frank de Koning

Financiële blik op zorg

Wie kan je beter meenemen in de cijfers van Vegro dan onze eigen financieel directeur, Frank de Koning. Tijdens de workshop van Frank word je op een leuke en interactieve manier meegenomen in de jaarcijfers van 2018. Daarnaast worden Vegro en hulpmiddelen in het perspectief geplaatst van de zorgkosten in heel Nederland. Frank leert je meer over de ontwikkelingen bij zorgverzekeraars en hoe dit invloed heeft op ons werk.

Deze workshop is een aanrader voor iedereen die wil weten hoe de balans is tussen het financiële aspect, de verbinding binnen de organisatie én hetgeen wat de maatschappij op dit moment van ons vraagt.

Leon van der Zanden

Lachen met je collega’s?

Leon van der Zanden treedt op als cabaretier en stand-up comedian. Van vreemdgaan, de strijd tussen Brabanders en Limburgers tot aan een afscheidscabaret maken voor iemand die euthanasie laat plegen. Leon kan het allemaal. Hij weet hoe hij mensen kan raken door echt contact te maken met humor. Kom jij mee lachen op het festival?