Wildnoff vult het festival met muziek

Een festival is natuurlijk niet compleet zonder muziek! De dag wordt met muziek gevuld door de band Wildnoff. Ze vertellen zich kort meer over zichzelf.

Wildnoff stelt zich voor

Muziek is meer dan alleen entertainment. Het is een voertuig voor verbinding. Gekarakteriseerd door een voortdurend veranderende line-up, Wildnoff combineert op een authentieke manier verschillende muziekstijlen, waardoor we ruimte creëren om ervaringen met elkaar dansend en zingend te delen.  Onze 8 jaar bezigheid leidde ons naar verschillende top locaties, festivals, televisie en radio’s binnen en buiten Nederland. We verrassen je met leden van grote bands als; Graham Central Station Band, Snarky Puppy, Tom Browne, Macy Gray, Jett-Rebel, Amy Winehouse, Prince, Akon, Mr Probz, Level 42 en meer die af en toe in een andere formatie en met andere muzikanten willen spelen. De #wildnoff-familie is getrouwd met de groove en met de muziek die we ons hart gaven. We kijken ernaar uit om een interactie met jullie te creëren en te connecten.

Inschrijven voor het festival is nog steeds mogelijk via www.vegrofestival.nl/inschrijving

Leave a Comment